Reviews / Ervaringen

Wat is er gedaan met deze kennis over ondernemen?

Karin

coaching

“Ik heb mezelf, ook als ondernemer, weer moeten uitvinden. Door mij af te vragen wat ik nu echt wil en hoe ik wil werken, heb ik mijn praktijk weer uit het slop gekregen. De mensen die nu komen, sluiten veel beter aan op wat ik wil. Ik durf nu ook nee te zeggen tegen mogelijke klanten. En het verrassende is dat er meer mensen komen!”

Henk

bedrijfscursussen

“Ik gaf al bedrijfscursussen voor een groot bedrijf. Maar ik wilde het graag anders aanpakken op een manier die beter bij mij aansluit. Uit een eigen onderzoek wat ik deed, blijkt waar de vraag precies lag en welke steken bestaande cursussen lieten vallen. Netwerken doe ik nu eigenlijk niet meer zo. Bedrijven komen naar mij toe met bepaalde vragen, juist omdat ik mijn website veel duidelijker en overzichtelijker heb gemaakt. Een prima investering om mezelf beter op de kaart te zetten.”

Sandra

bakkerij

“Door de gesprekken met Eric kwam ik erachter waar het verkeerd ging met de bakkerij. Ik ben nu de zaken anders aan het aanpakken en geef nu ook meer sturing aan de mensen in de winkel. Alles loopt nu soepeler en ik hoef me niet meer zo’n zorgen te maken als ik door omstandigheden er even niet kan zijn. En dat voelt rustiger.”

Wilma

starter eigen zaak

“De lessen van Eric bij mijn opleiding en de website hebben me geholpen om meer zicht te krijgen op mijn ondernemerskant en om een idee te krijgen wat ik wil met mijn opleiding. Vooral de zelfanalyse en de mindmap hebben me geholpen daar een goed gevoel bij te krijgen. Ik kan nu de verbinding maken tussen mezelf en wat ik wil bereiken en ben er nu onbewust ook al meer mee bezig, waardoor ik nu wèl de stappen durf te zetten om mijn doel te bereiken.”

Jouw review?

jouw zaak

Als jij degene bent die een review wilt geven, wat zou jij hier willen teruglezen over jezelf? Wat zou jij bereikt willen hebben als je deze stof op deze website doorgenomen hebt? Waardoor zal het een succes kunnen worden? Wat heb je nodig om dit tot dat succes te maken? Laat je niet afleiden, ontmoedigen of verlam jezelf niet met gedachten dat je het niet kunt, dat het niets voor je is, dat je het niet waard bent, dat mensen toch niet bij jou willen komen of al die andere gedachten die jou onderuit kunnen halen. Gá er gewoon voor, ga op avontuur met jezelf en ga steeds meer geloven in jezelf en dat je dit wilt èn kunt. Dus wat wil je hier lezen?  “Ik  ……………………………..”. Ja, ga verder! “Oké, dus ik ………………………………………
……………………..!!”

Eric

schilderen en exposeren

Eric Koedam: “Ik schilder sinds 2006 en was het eerst meer hobbymatig, toen een doorgeschoten hobby, nu ben ik meer semiprofessioneel bezig en alles wat ik geleerd heb bij het opbouwen van mijn praktijk sinds 1984, kan ik weer toepassen op deze kant van mij. Schilder ik vooral voor mezelf of ook voor anderen? Voor wie wil ik schilderen? Welke opdrachten vind ik uitdagend en wil ik hebben? Hoe laat ik mijn schilderijen aan anderen zien? Het zijn dezelfde vragen in een ander jasje. En het leuke is dus dat ik leer van mezelf 🙂 ”

Als je mijn schilderijen wilt zien, dan kan dat op mijn website www.kunstinoverijssel.nl.
Professioneel ben ik bezig als klassiek homeopaat en hypnotherapeut in mijn praktijk voor coaching en therapie, www.erickoedam.nl.