`O, dat vind ik zo erg. Al dat gedoe met die cijfertjes. Daar begin ik niet aan hoor. Ik geef gewoon alles aan mijn boekhouder en die moet maar zien wat hij er mee doet.’ Nanda gaat ongewoon fel tekeer.

`Maar een boekhouder kost toch veel geld,’ werpt Natalie tegen.

`Ik werk liever nog harder dan dat ik aan dat gecijfer begin.’

`Ik heb het ook nooit zo op administratieve zaken gehad. Het leek me saai en ik zag het als tijdverspilling. Maar nu ik een paar jaar een praktijk heb, weet ik dat het voordelen heeft om er iets van te weten. Daarom heb ik een soort tussenoplossing gevonden. Een aantal administratieve zaken doe ik zelf en de rest wordt door mijn accountant gedaan.’ Zelfs Nanda kijkt iets vrolijker na deze opmerking van Tineke.

C3.0 Administratie

Deze website is nog gloednieuw. Ik ben bezig de diverse hoofdstukken in te vullen. Zijn ze ingevuld dan zijn deze ook aanklikbaar. Veel inspiratie en plezier met de inhoud!